AbySoft

Ups ! Se pare ca ai uitat sa te loghezi ! Dai click mai jos sa te loghezi ! Fa cu ochiul !

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

AbySoft

Ups ! Se pare ca ai uitat sa te loghezi ! Dai click mai jos sa te loghezi ! Fa cu ochiul !

AbySoft

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AbySoft

Soft your life !

Am observat ca de cand a inceput scoala multa lume nu a mai intrat pe site ... De atunci am vrut sa atrag lume si am creat o noua categorie pe forum numita 'Scoala' . Acolo veti putea pune intrebari despre scoala , veti putea rezolva temele impreuna dar nu abuzati de aceasta sectiune ! Bafta in continuare la scoala , si nu ezitati sa scrieti si la celelalte categorii !

2 participanți

Cutremure...

aby
    aby
    Administratori
    Administratori

Puncte : 831
    Reputatie : 9
    Data de inscriere : 23/08/2010
    Varsta : 27
    Localizare : pe forum

Cutremure... Empty Cutremure...

Mesaj Scris de aby Mar Oct 05, 2010 9:43 pm

Am vazut cam 70% dintrun film cu cutremure pe PRO TV astazi ( Marti , 5 octombrie 2010 ) era ceva cu cutremure si ca trebuia sa explodeze miezul dintro uzina si ceva de genul personajele principalele erau 2 frati ( sora frate ) , mama (michele sau richele sau ceva de genul numele) si tata care sa despartit si trebuia sa plece intro vineri cu avionul ... acasa unde era pentru ca familia sa despartit ca nu stiu ce sa intamplat ca nam vazut inceputul...vreau sa stiu cum se numeste filmul...si daca se poate de unde sal descarc sau sa ma uit la el Cutremure... 210750 Cutremure... 843252
    Alin
    Alin
    Graphic Designers
    Graphic Designers

Puncte : 46
    Reputatie : 3
    Data de inscriere : 07/10/2010
    Varsta : 34
    Localizare : HeLL World

Cutremure... Empty Re: Cutremure...

Mesaj Scris de Alin Joi Oct 07, 2010 1:40 pm

L-am vazut si eu dar daca tia placut asta nu ai vazut 2012;) Cutremure... 453285
    Topic Closed Motiv => Nu mai are rost
    Cutremure... 982440
    [/center]

Data/ora curentă este: Vin Noi 08, 2024 11:08 pm