AbySoft

Ups ! Se pare ca ai uitat sa te loghezi ! Dai click mai jos sa te loghezi ! Fa cu ochiul !

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

AbySoft

Ups ! Se pare ca ai uitat sa te loghezi ! Dai click mai jos sa te loghezi ! Fa cu ochiul !

AbySoft

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AbySoft

Soft your life !

Am observat ca de cand a inceput scoala multa lume nu a mai intrat pe site ... De atunci am vrut sa atrag lume si am creat o noua categorie pe forum numita 'Scoala' . Acolo veti putea pune intrebari despre scoala , veti putea rezolva temele impreuna dar nu abuzati de aceasta sectiune ! Bafta in continuare la scoala , si nu ezitati sa scrieti si la celelalte categorii !

cate ceva despre arme...

aby
    aby
    Administratori
    Administratori

Puncte : 831
    Reputatie : 9
    Data de inscriere : 23/08/2010
    Varsta : 27
    Localizare : pe forum

cate ceva despre arme... Empty cate ceva despre arme...

Mesaj Scris de aby Lun Sept 06, 2010 6:15 pm

Fiecare arma e buna la ceva si are rolul ei...nu exista arma proasta in cs....fiecare arma are avantaje si dezavantaje.
    Armele se aleg in functie de harta/rol in echipa/skill/tinta de aproape sau de departe.
    Fiecare arma are bug-ul ei....de ex. pt. a fi un bun sniper trebuie sa folosesti zoom rapid (FZ) pe awp,daca stii sa tragi cu FZ teoretic esti de neoprit....
    Desert (deagle) trage cap numai in strafe....
    Scout-ul este cea mai usoara arma din counter-strike...cu ea te misti mai repede decat cu cutitul...numai ca trebuie sa stii sa o folosesti
    famas-ul este o arma usoara de asalt care in burst trage 3 gloante grupate ( aproximativ acelasi loc)...si este arma cu care dai cel mai usor adversarilor headshot...dar asta fiindca are si ea un bug...pe care aproape nimeni nu il stie. daca mai stiti si voi ceva spuneti...nu tineti in voi..

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 6:35 am