AbySoft

Ups ! Se pare ca ai uitat sa te loghezi ! Dai click mai jos sa te loghezi ! Fa cu ochiul !

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

AbySoft

Ups ! Se pare ca ai uitat sa te loghezi ! Dai click mai jos sa te loghezi ! Fa cu ochiul !

AbySoft

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
AbySoft

Soft your life !

Am observat ca de cand a inceput scoala multa lume nu a mai intrat pe site ... De atunci am vrut sa atrag lume si am creat o noua categorie pe forum numita 'Scoala' . Acolo veti putea pune intrebari despre scoala , veti putea rezolva temele impreuna dar nu abuzati de aceasta sectiune ! Bafta in continuare la scoala , si nu ezitati sa scrieti si la celelalte categorii !

Momente de tristete si emotie...

aby
    aby
    Administratori
    Administratori

Puncte : 831
    Reputatie : 9
    Data de inscriere : 23/08/2010
    Varsta : 27
    Localizare : pe forum

Momente de tristete si emotie... Empty Momente de tristete si emotie...

Mesaj Scris de aby Joi Aug 26, 2010 8:20 pm

Eu nu stiu cum este sa ai unul din parinti in strainatate inca si nici nu vreau.Cum accentueaza si Garry Schyman in melodia Praan momentele triste si pline de emotie in melodia de fundal.Cei de pe theCive spun ca "Iti va umfla ochi de lacrimi".Din pacate acesti copii nu au parinti doar in strainatate ci ii au si in trupele de lutpa.Deci acesti parinti sunt pusi in pericol secunda dupa secunda.Eu nu as vrea sa fiu in locul acestora in niciun caz. :( :( "Trist dar adevarat" si e foarte adevarat...Pacat pentru copii...:( :( 😢 😢

ஜ۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۩۩ஜ
    Adresa este aici.Nu am putut pune video-ul pe pe forum...
    -------------------------------
    De pe un forum referitor la clip:

“If you make it 30 seconds in without tearing up, you have no heart.

If you make it 60 seconds in without smiling, you have no soul.”

Data/ora curentă este: Sam Noi 09, 2024 1:39 am